bliv medlem

Både lokal og liberal

Bliv medlem af en aktiv politisk forening, hvor der også er plads til at have det sjovt og få nye venner. Kom og vær med når vi arrangerer et foredrag, en biograftur eller en lokalpolitisk debataften


Hvis du fortsat ikke er helt overbevist, kan du her læse, hvad nogle af vores medlemmer siger

CHRISTINA. 27 ÅR

"Jeg har altid stemt blåt, og efter at have fulgt lokalpolitikernes engagement her i Tårnby, mener jeg, at Venstres aktiviteter og tiltag ligger tættest op ad mine værdier." 


MORTEN. 47 ÅR

"Det er naturligt for mig at tage ansvar - også ved at være medlem af et politisk parti. Og Venstre er det parti, som bedst dækker mine holdninger og mit grundsyn i livet. Hvis man vil ændre noget i samfundet, må man selv tage ansvar og yde en indsats."


METTE. 40 ÅR

"Jeg har valgt at blive en aktiv del af Venstre i Tårnby, fordi jeg som person ønsker at tage ansvar og yde en ekstra indsats. Venstre er det parti, som bedst imødekommer mine værdier og standpunkter."


MIA. 33 ÅR

"Jeg har aldrig før været medlem af et parti, og har helt ærligt heller aldrig holdt mig til det samme parti, når jeg har stemt (udover at det selvfølgelig altid har været blåt). Jeg synes dog, at Venstre lokalt her i Tårnby markerer sig virkelig godt på en række områder, som ligger mit hjerte nært."