BLIV MEDLEM


Bliv medlem af en politisk forening hvor der også er plads til at have det sjovt og få nye venner. Kom og vær med når vi arrangerer et foredrag, en biograftur eller en spændende debataften.

Et medlemsskab af Venstre i Tårnby koster 325 kr. pr. år. 

TRYK HER OG BLIV MEDLEM NU

Hvis du stadigvæk ikke er helt overbevist, kan du her læse, hvad nogle af vores nyere medlemmer siger:

CHRISTINA. 26 ÅR

"Jeg har altid stemt blåt, og efter at have fulgt lokalpolitikernes engagement her i Tårnby, mener jeg, at Venstres aktiviteter og tiltag ligger tættest op ad mine værdier." 


MORTEN. 47 ÅR

"Det er naturligt for mig at tage ansvar - også ved at være medlem af et politisk parti. Og Venstre er det parti, som bedst dækker mine holdninger og mit grundsyn i livet. Hvis man vil ændre noget i samfundet, må man selv tage ansvar og yde en indsats."


METTE. 39 ÅR

"Jeg har valgt at blive en aktiv del af Venstre i Tårnby, fordi jeg som person ønsker at tage ansvar og yde en ekstra indsats. Venstre er det parti, som bedst imødekommer mine værdier og standpunkter."


BRIAN. 51 ÅR

"Jeg er frustreret over, at vi både lokalt- og landspolitisk bevæger os længere og længere væk fra den liberale ideologi. Jeg er medlem af Venstre, fordi jeg mener at kunne gøre en forskel. Det lokale erhvervsliv og visionerne for kommunen har min store interesse."